Mirano története az 1960-as évek elején kezdődik. Alapítóink utazás és felfedezés iránti szenvedélye késztette őket arra, hogy új módokat fedezzenek fel az utazás egyszerűbbé és elérhetőbbé tételéhez. Miután a világ több mint 90 országát meglátogatta, India varázslatos palotáin keresztül kalandozott New York nyüzsgő utcáiig.

Alapítóink egy kis utcai boltként indultak, ahol európai alapanyagokból poggyászokat készítettek. Ma a Mirano Európa egyik feltörekvő poggyászmárkájaként büszkélkedhet, amely kiváló minőségű csomagokat kínál azoknak, akik értékelik a kalandot és az utazást.

 

Csoport áttekintése

A Mirano népszerű név a nemzetközi divat, az utazótáskák és az ingatlanprojektek terén Kelet-Európában. A Mirano a világ legismertebb nemzetközi poggyászmárkáinak büszke exkluzív forgalmazója. Márkaportfóliónk a következőket tartalmazza: Francia Delsey márka, brit Carlton márka, VIP, Klept és SkyBags. Románia tekintélyes bevásárlóközpontjaiban megtalálhatók modern kialakítású üzleteinkben.

A Mirano dizájnja és minősége folyamatosan fejlődik, hogy kielégítse ügyfeleink folyamatosan változó igényeit, kiváló anyagokból készülnek, és a legszigorúbb minőségi teszteken mennek keresztül.

rólunk

Kiskereskedelmi üzletágunkon kívül a Mirano nagy értékű ingatlanokkal rendelkezik Kelet-Európában, és továbbra is új, izgalmas ingatlanprojektekbe fektet be. Eszközportfólióink közé tartozik a 20 000 m2-es Mirano bevásárlókomplexum Bukarest központjában, az elegáns irodaházak és a bukaresti üzleti szektor modern raktárkomplexumai, valamint számos lakó- és kereskedelmi projekt, köztük fedett játszóterek, sportpályák és rendezvénytermek. .